Sådan Starter Du Din Minecraft Server.

1. Tilgå din server

2. Vælg hvilken version du ville bruge. Dette kan gøres under fandebladet Versions.

3. Tryk på den blå start knap.
  4. Nu vil der komme en popup frem, hvor du skal acceptere Minecraft's EULA. Dette er et krav, ellers kan du ikke starte din Minecraft Server.

5. Nu er din server klar til at dig og dine venner kan udforske minecraft sammen!
    Kopier IP'en ved at blot at klikke på den.

SWkulel du have nogen problemer undervejs så kontakt os! - Vi hjælper med glæde :)