For at logge ind med SFTP, skal du først gå ind på dit panel og klikke på din server.

Her skal du klikke på Settings > SFTP DETAILS og så klikker du blot på Launch SFTP.

Det eneste du skal gøre nu, er at skrive din adgangskode, og så er du inde.

Hvis du ikke har et SFTP program, så kan du bruge FileZilla. Eller du kan bruge WinSCP.

Der er nogen IDE's (Integrated Development Environment) som også har SFTP indbygget, så du kan vælge at koble din server direkte til din IDE. (Dette er dog ikke nødvendigt)