Plugins? Ja så gerne :)

1. 1-Klik-Installer

Vi har gjordt det nemt at tilføje de mest populærer plugins med vores Plugin-Installer

1. Stop serveren  Dette anbefaler vi altid, når i vil installere plugins.
  2. Klik på Install, Nu er dit plugin faktisk installert. Du kan nu starte serveren, eller gå ind i File mangers > Plugins > "Navnet på dit plugin". Her inde kan du konfigurer mange plugins. Gør kun dette hvis du har forstand på det, da små syntax fejl ville ødelægge pluginet.

Plugin installern downloader automatisk den seneste version af pluginet.
Hvis du ønsker en tidliger version kan du blot klikke på View
Her ville du kunne vælge alle tidliger versioner.

Ved EXTERNAL DOWNLOAD skal du blot følge standard installationen af plugins :)

2. Standard Installation

For at installere plugins på den "normale" måde, skal du først gå ind på dit panel og klikke på din server. Her skal du sikre dig at din server understøtter plugins. (Hvis du ikke har pillet ved noget, så gør den det i forvejen)

Nu skal du finde et plugin du gerne vil installere, og downloade det. (Det skal være en .jar fil)

Her er nogen forskellige steder du kan finde plugins:

Spigot

CurseForge

BuiltByBit

Når dette er gjort skal du gå ind på dit gamepanel og klikke på din server.

Her skal du klikke på File Managers > Plugins og så Upload. Her skal du så uploade den .jar fil du lige har downloadet.

Nu skal du genstarte din server, og så skulle det gerne virke.

(Bemærk at nogen plugins kræver andre plugins for at virke, så det er en god ide at læse beskrivelsen på pluginet)

Du skriver bare til os hvis der skulle opstå nogen problemer eller forviring! -Så kigger vi på det :)