Vælg Schedules og herefter Create Schedule

Vælg "Schedules" og herfter "Create Schedule"

1. Giv din Cronjob et navn.
  2. Vælg det intervalg din cronjob skal executes på.
  3. Her kan du bla. se et cheatsheet, om din cron kun skal køre når din server er online, eller om den skal være aktiv / deaktivert.
  4. Klik på Create Schedule.

Nu skal du klikke på det cronjob vi lige har lavet.

1. Klik på New Task
  2. Under Action kan du vælge hvilken funktion du ville bruge: Backup, Start/genstart, eller en kommando.
  3. Tid i sekunder før næste Task udføres.
  4. Evt kommando
  5. Vælg om Tasken skal køre den næste Task, selv om den fejler.
  6. Klik på Create Task, for at oprette den.

Nu har du oprettet en Task til din cronjob, og der er ikke mere du behøver at gøre :)
Du vælge at tilføje flere Tasks til din cron, for at gøre den mere avancert.