Mangle plugins kræver en database for at virke.
Normalt benytter plugins en fil database kaldet H2.

Men i nogen tilfælde fx med et Network (Proxy) setup, får man brug for en database.

Så her er der en kort guide til det:

1. Klik på NEW DATABASE

1. Indtast nu navnet du ønsker at give din database. (A-Z, -, _, /)
  2. Klik på CREATE DATABASE

1. Nu er din Database oprettet, og funktionel. Du kan se dine login oplysninger ved at klikke på øje ikonet

1. Hvis du ønsker at conencte til din database, kan du bruge din JDBC Connection string, eller klikke på fanen PhpMyAdmin.
  2. Her skal du blot indtaste dit username og Password (databasens)