Can't keep up! Is the server overloaded? Running xxms or xx ticks behind.

Dette kan ske, når serveren ikke kan udføre alle sine operationer inden for de tildelte ticks (et mål for tid i Minecraft). Nogle almindelige årsager til dette problem inkluderer:

1. Brug af /reload-kommandoen: Dette kan skabe problemer, da det ikke er det samme som at genstarte serveren. Genstart er ofte en bedre løsning.

2. Spillere, der rejser hurtigt og loader mange nye chunks: Dette kan sætte pres på serverens ydeevne.

For at forbedre serverens ydeevne, er her nogle anbefalinger:

• Forudindlæs et bestemt antal chunks: Dette reducerer belastningen på serveren, da den ikke behøver at indlæse nye chunks så ofte. Det kan tage lang tid at forudindlæse, afhængigt af kortets størrelse - op til flere timer eller dage. En god start er at forudindlæse omkring 10.000 til 15.000 blokke i diameter og sætte en "world border" for at begrænse området.

• Brug af plugins til forudindlæsning: Vi kan anbefale disse plugins: Fast Chunk Pregenerator eller Chunky

• Undersøg memory leaks i plugins: Hvis ydeevneproblemerne fortsætter, kan det skyldes et plugin, der forårsager memory leaks, eller blot er dårligt optimeret. Brug kommandoerne /timings report eller /spark profiler start til at analysere serverens ydeevne og identificere potentielle problemer. Få Spark her

Ved at følge disse trin kan du forbedre din Minecraft-servers ydeevne og reducere lag. Husk, at serveroptimering kan kræve lidt eksperimentering for at finde den rigtige balance for din specifikke server.
Du kan kontakte os, hvis vi skal give en hånd med.